В рамках реалізації міжнародного освітнього проекту Erasmus+ 17-18 вересня 2019 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулася організаційна зустріч в межах проекту ««International mobility – opportunity and problem. Proper preparation of the university for foreign students» («Міжнародна мобільність − можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в закордонному університеті»). (2018-1-PL01-KA203-050756), що реалізується Вроцлавським економічним університетом (Польща), Грецьким відкритим університетом (Греція), Університетом Паннонії (Угорщина), Тернопільським національним економічним університетом.

Під час зустрічі учасники обговорили практичні аспекти реалізації проекту в університетах-партнерах. Значну увагу приділили мобільності студентів в закордонних вишах ,особливостям організації навчального процесу, мотивації студентів та викладачів до наукових та освітніх звершень в межах програми Erasmus+.

Партнери-університети обговорили студент-орієнтовану модель навчального процесу, співпрацю студентів та міжнародних координаторів на час міжнародного обміну та практичні аспекти навчання в закордонних університетах.

На завершення учасники погодили план реалізації проекту на наступний рік. Та підсумували результати завершального 2019 року.

Поділитися: